Wybertha Brouwer Voeding & Beweging.  
Voel je fit, bij gezond eten en bewegen!.

Specialisaties

_________________________________________________________________


Sportvoeding 
Wil je je als sporter optimaal voorbereiden op een wedstrijd?
Voel je je altijd moe na een training?
Heb je het idee dat je niet het optimale uit je sportprestaties haalt?

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze (soortgelijke) situaties? Ik kan je hierbij helpen door samen je huidige voedingspatroon na te lopen. Van hieruit adviseer ik je wat de beste voedingsmiddelen zijn om optimaal te kunnen presteren en goed te herstellen.   


(Loop)trainer: individueel of in groepsverband
Heb je een stok achter de deur nodig om te gaan sporten? Ik kan je hierbij helpen. Ik heb diverse sportopleidingen succesvol afgerond. Zo ben ik onder andere in het bezit van een licentie van de Atletiekunie. Je kan hierbij kiezen uit een individueel traject of in een (kleine) groep. Samen gaan we er in de frisse buitenlucht op uit om te gaan bewegen. De trainingen worden samengesteld op basis van je conditie en interesses. Kom direct in beweging en vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.  


Wandel Bootcamp
Met ingang van 15 maart 2019 organiseer ik 10 x op vrijdagochtend van 08.45 tot 10.00 uur een Wandel Bootcamp. In plaats van hardlopen wordt tijdens de Wandel Bootcamp gewandeld in een stevig tempo, tussendoor doen we spierversterkende oefeningen en het laatste kwartier is er aandacht voor rompstabiliteit / buikspieren. Er wordt rekening gehouden met je (sport) niveau. Je kan je aanmelden voor alle 10 lessen dan betaal je € 57,--. De lessen vinden plaats op 15, 22 en 29 maart, 5, 12 en 26 april, 10, 17 en 24 mei, 7 juni. Op 14 en 22 juni geef ik de mogelijkheid om lessen in te halen mocht je nog niet het totaal van 10 lessen hebben bereikt. Later instromen is in overleg altijd mogelijk. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Ga naar de contactpagina en vul het formulier.