.

Specialisaties

___________________________________________________________


Sportvoeding 
Wil je je als sporter optimaal voorbereiden op een wedstrijd?
Voel je je altijd moe na een training?
Heb je het idee dat je niet het optimale uit je sportprestaties haalt?

Herken jij jezelf in één of meerdere van deze (soortgelijke) situaties? Ik kan je hierbij helpen door samen je huidige voedingspatroon na te lopen. Van hieruit adviseer ik je wat de beste voedingsmiddelen zijn om optimaal te kunnen presteren en goed te herstellen.   


(Loop)trainer: individueel of in groepsverband
Heb je een stok achter de deur nodig om te gaan sporten? Ik kan je hierbij helpen. Ik heb diverse sportopleidingen succesvol afgerond. Zo ben ik onder andere in het bezit van een licentie van de Atletiekunie. Je kan hierbij kiezen uit een individueel traject of in een (kleine) groep. Samen gaan we er in de frisse buitenlucht op uit om te gaan bewegen. De trainingen worden samengesteld op basis van je conditie en interesses. Kom direct in beweging en vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak.  


Wandel Bootcamp
Kom in Beweging, sporten in de buitenlucht! In plaats van hardlopen wordt tijdens de Wandel Bootcamp gewandeld in een stevig tempo, tussendoor doen we spierversterkende oefeningen. We starten in principe in het Julianapark in Bolsward, maar soms zullen we ook een ander pad kiezen. Het is afwisselend en uitdagend en geschikt voor iedereen die graag buiten in beweging is. Er wordt rekening gehouden met je (sport) niveau.  Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Ga naar de contactpagina en vul het formulier.